Karolien

Sportief, zorgzaam en betrokken, dat ben ik!  Ik ben de oprichtster van Sport BSO Fun and Friends. Mijn passie voor sport breng ik graag over aan mijn favoriete doelgroep, kinderen. Het is belangrijk dat zij zichzelf kunnen zijn en vooral veel plezier hebben.

In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau getennist. Deze ervaring heeft mij het inzicht gegeven dat sport zoveel meer te bieden heeft dan alleen motorische vooruitgang. Ook geeft het je zelfvertrouwen en leer je omgaan met winst en verlies. Deze aspecten kunnen je helpen in het ‘echt leven.’

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen ‘lichamelijke opvoeding’ en  ‘sportmanagement.’ Ik ben op dit moment werkzaam als gymdocent op de Paschalisschool in Den Haag. Verdere werkervaring heb ik in het geven van tennisles, de organisatie van buitenschoolse activiteiten en het verzorgen van sales bij een sportmerk.

Mijn wens om mijn ervaring en passie voor kinderen te combineren komt uit met Sport BSO Fun and Friends. Met de Sport BSO kan ik bijdragen aan en activeren tot een leven lang bewegen.

Onlangs heb ik een opleiding gevolgd waar het ‘Athletic Skills Model’ als model wordt ingezet om kinderen en volwassenen veelzijdig te laten bewegen. Ik ben zeer enthousiast over de impact van veelzijdig bewegen op de motorische ontwikkeling en het plezier wat kinderen hierbij hebben. Veelzijdig bewegen staat centraal bij Sport BSO Fun and Friends.