In het prachtige Wassenaar, grenzend aan park Clingendael is onze sport BSO gevestigd bij SVC ’08. (‘De Scheveningse Voetbal Combinatie 2008’) Wij maken gebruik van een tweetal ruimtes in het clubgebouw, waar wij kleinschalige opvang aanbieden voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.
We bieden allerlei sportactiviteiten aan op de kunstgrasvelden van SVC’08. Van hockey tot judo en van streetdance tot crossfit, we hebben een zeer gevarieerd en uitdagend aanbod. We bieden veelzijdig bewegen aan geïnspireerd door het Athletic Skills Model. We differentiëren het sportaanbod voor de verschillende leeftijden. In onze binnenruimte hebben wij zoal een tafeltennis-, airhockey- en tafelvoetbaltafel en kunnen de kinderen lekker neerploffen op een zitzak met een boekje na een drukke schooldag.
Leerlingen van de Paschalisschool, Oranje Nassauschool en Benoordenhoutschool halen wij dagelijks op met een bakfiets. Kinderen die zelf kunnen fietsen, fietsen met ons mee. We fietsen in circa 10 minuten via de Wassenaarseweg en vervolgens door park Clingendael naar SVC ’08.