Dagindeling Sport BSO Fun and Friends

Wij halen uw kind op in de klas en lopen / fietsen samen naar ons clubhuis. Hier drinken we een glas water en eten een gezonde hap. Uw kind krijgt een moment om iets voor zichzelf te doen in het clubgebouw, zoals : De Donald Duck lezen, schaken, tekenen etc.

Als uw kind is bijgekomen van een schooldag, gaan we met alle kinderen naar buiten.  We doen een gezamenlijke sport of spelactiviteit waarbij uw kind wordt uitgedaagd in een gevarieerd aanbod. Na de activiteit gaan we naar binnen om onze dorst te lessen en krijgt uw kind fruit en groente voorgeschoteld. Aan het einde van de dag mag uw kind binnen vrij spelen of buiten spelen, totdat uw kind moe maar voldoen wordt opgehaald om naar huis te gaan.

Rondleiding plannen?

Heeft u vragen of wilt u een rondleiding? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Dagindeling vakanties Sport BSO Fun and Friends

Tijdens de vakantie gaan we er regelmatig op uit voor sportieve / actieve uitjes zoals surfen, trampoline springen en bijvoorbeeld naar het bos. De inloop is tussen 8.30 en 9.30 uur. Zowel in de ochtend als in de middag verzorgen we allerlei actieve en sportieve activiteiten op onze mooie kunstgrasvelden. We lunchen met elkaar op de groep, waarna de kinderen een moment voor zichzelf hebben.

Aan het einde van de dag ruimen we met elkaar op.