Karolien

Karolien

Eigenaresse / trainer - maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag

Karolien

Sportief, zorgzaam en betrokken, dat ben ik!  Mijn passie voor sport breng ik graag over aan mijn favoriete doelgroep, kinderen. Het is belangrijk dat zij zichzelf kunnen zijn en vooral veel plezier hebben.

In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau getennist.

Klik hier voor meer informatie

Deze ervaring heeft mij het inzicht gegeven dat sport zoveel meer te bieden heeft dan alleen motorische vooruitgang. Ook geeft het je zelfvertrouwen en leer je omgaan met winst en verlies. Deze aspecten kunnen je helpen in het ‘echte leven.’ Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen ‘lichamelijke opvoeding’ en  ‘sportmanagement.’ Ik ben op dit moment werkzaam als gymdocent op de Paschalisschool in Den Haag. Verdere werkervaring heb ik in het geven van tennisles, de organisatie van buitenschoolse activiteiten en het verzorgen van sales bij een sportmerk. Mijn wens om mijn ervaring en passie voor kinderen te combineren komt uit met Sport BSO Fun and Friends. Met de Sport BSO kan ik bijdragen aan en activeren tot een leven lang bewegen.   Onlangs heb ik een opleiding gevolgd waar het ‘Athletic Skills Model’ als model wordt ingezet om kinderen en volwassenen veelzijdig te laten bewegen. Ik ben zeer enthousiast over de impact van veelzijdig bewegen op de motorische ontwikkeling en het plezier wat kinderen hierbij hebben. Veelzijdig bewegen staat centraal bij Sport BSO Fun and Friends.

Tim

Tim

Trainer - donderdag

Hallo, mijn naam is Tim en ik ben 25 jaar jong. Persoonlijk lijkt het me fantastisch om aan de slag te mogen gaan als werknemer bij Sport BSO Fun and Friends. Ik ben de afgelopen jaren veelal werkzaam geweest binnen verschillende buitenschoolse opvangen. 

Klik hier voor meer informatie

Ik vind het  leuk om bezig te zijn met kinderen en samen het plezier in bewegen te erkennen. Het mooiste geschenk wat je vervolgens kunt krijgen, is wanneer je het plezier in sporten overbrengt op kinderen. Ik blijf mezelf uitdagen om zoveel mogelijk leerlingen intrinsiek te motiveren, betreft het plezier in sporten. Ik heb de opleiding tot gymdocent aan de HALO bijna afgerond In mijn vrije tijd voetbal ik graag. 

Merel

Merel

Trainer - maandag - dinsdag - donderdag

Hoi, ik ben Merel en ik woon in Voorburg. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding mbo Sport en Bewegen. Ik vind sporten met kinderen in de basisschoolleeftijd heel leuk om te doen. Ook geef ik turnles bij een vereniging. Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de BSO te vinden.

Walter

Walter

Trainer - invaller - vakanties

Mijn naam is Walter en ik ben werkzaam als gymdocent op de Paschalisschool. Ik heb de opleidingen PABO en leraar lichamelijke opvoeding afgerond. In het weekend geef ik surflesssen en in mijn vrije tijd surf ik zelf graag.

Klik hier voor meer informatie

Veel ervaring met buitensporten / spellen heb ik opgedaan bij LCKV, waar ik al jarenlang met veel plezier als kampleider meega. Ik geef les bij de Sport BSO Fun and Friends in de vakanties en bij afwezigheid van de andere trainers.

Giorgino

Giorgino

Trainer - maandag - donderdag

Hallo, mijn naam is Giorgino. Ik heb de opleiding mbo Sport en Bewegen afgerond en studeer Sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Ik heb op mijn vorige opleiding veel ervaring opgedaan met lesgeven en vindt het heel leuk om kinderen op sportief vlak nieuwe vaardigheden te leren.  Zelf voetbal ik graag. 

Loran

Loran

Trainer - maandag - vrijdag

Hoi! Ik ben Loran 23 jaar en ik kom uit gouda. Ik ben een fanatieke sporter die het leuk vind om bezig te zijn met verschillende sporten zoals, beachvolleybal, volleybal, skiën, snowboarden, tennissen en nog veel meer. Zelf zit ik nu op de HALO (Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding) en zit in mijn 2e leerjaar verkort.

Klik hier voor meer informatie

Daarvoor heb ik ook nog een mbo sport en bewegen opleiding gedaan waarbij ik de richting outdoor niveau 4 heb afgerond. Naast mijn huidige opleiding werk ik hier omdat ik graag de kinderen bezig wil houden en een stukje van mijn kennis mee wil geven. Dit ben ik en ik hoop u snel te spreken op de BSO!

Missie

Onze missie is om ouders te ontzorgen waarbij we kinderen een tweede thuis willen bieden. Dit doen wij in een sportieve omgeving waar plezier centraal staat. Uw kind maakt bij Sport BSO Fun and Friends kennis met een grote verscheidenheid aan sporten en spelen. Uw kind staat centraal bij ons, we houden rekening met de behoefte van uw kind. Indien u dit wenst, kunnen we ondersteuning bieden bij het vinden van een sport die bij uw kind past.

Rondleiding plannen?

Heeft u vragen of wilt u een rondleiding? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!