Karolien

Karolien

Eigenaresse

Karolien

Sportief, zorgzaam en betrokken, dat ben ik!  Mijn passie voor sport breng ik graag over aan mijn favoriete doelgroep, kinderen. Het is belangrijk dat zij zichzelf kunnen zijn en vooral veel plezier hebben.

In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau getennist.

Klik hier voor meer informatie

Deze ervaring heeft mij het inzicht gegeven dat sport zoveel meer te bieden heeft dan alleen motorische vooruitgang. Ook geeft het je zelfvertrouwen en leer je omgaan met winst en verlies. Deze aspecten kunnen je helpen in het ‘echte leven.’ Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen ‘lichamelijke opvoeding’ en  ‘sportmanagement.’ Ik ben op dit moment werkzaam als gymdocent op de Paschalisschool in Den Haag. Verdere werkervaring heb ik in het geven van tennisles, de organisatie van buitenschoolse activiteiten en het verzorgen van sales bij een sportmerk. Mijn wens om mijn ervaring en passie voor kinderen te combineren komt uit met Sport BSO Fun and Friends. Met de Sport BSO kan ik bijdragen aan en activeren tot een leven lang bewegen.   Onlangs heb ik een opleiding gevolgd waar het ‘Athletic Skills Model’ als model wordt ingezet om kinderen en volwassenen veelzijdig te laten bewegen. Ik ben zeer enthousiast over de impact van veelzijdig bewegen op de motorische ontwikkeling en het plezier wat kinderen hierbij hebben. Veelzijdig bewegen staat centraal bij Sport BSO Fun and Friends.

Joran

Joran

Leidinggevende / Sportleider

Ik ben 30 jaar en woon in Rotterdam. Ik heb een grote passie voor sport, gastronomie / vinologie en reizen. Ik werk 7 jaar in de wereld van de kinderopvang en het blijft enorm leuk om elke dag met met kinderen bezig te zijn. Vooral sporten en ze iets nieuws leren vind ik heel erg leuk. Ik heb bij verschillende sport BSO locaties gewerkt en ben sportcoordinator geweest.  

Klik hier voor meer informatie

In mijn jeugd heb ik langere tijd gezwommen en aan judo gedaan. Dit in combinatie met mijn grootste liefde, voetbal. Mijn doel is om mijn ervaring in te zetten bij Sport BSO Fun and Friends.  

Stefano

Stefano

Sportleider

Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Hij heeft ervaring met het werken op verschillende
BSO’s en begeleid bij Sport BSO Fun and Friends zijn eigen groep.‘ Ik vind het leuk om activiteiten en spellen te
bedenken en met de kinderen te doen. Zelf voetbal ik graag. [/learn_more]

Dail

Dail

Sportleider

Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Ik heb op mijn vorige opleiding veel ervaring opgedaan met lesgeven en vindt het heel leuk om kinderen op sportief vlak nieuwe vaardigheden te leren. Ik heb ervaring met het werken bij verschillende BSO’s.  Zelf voetbal ik graag

 

Giorgino

Giorgino

Sportleider

Hallo, mijn naam is Giorgino. Ik heb de opleiding mbo Sport en Bewegen afgerond en studeer Sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Ik heb op mijn vorige opleiding veel ervaring opgedaan met lesgeven en vindt het heel leuk om kinderen op sportief vlak nieuwe vaardigheden te leren.  Zelf voetbal ik graag.

Irene

Irene

Sportleider

Hallo, mijn naam is Irene en ik ben 21 jaar. Ik volg de opleiding
lichamelijke opvoeding aan de Haagse Hogeschool, en heb hiervoor MBO
sport en bewegen gedaan. Zoals je ziet ben ik gek van sport en kan ikook niet een favoriet kiezen.  

Klik hier voor meer informatie

Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn in een sportieve omgeving en kijk er daarom erg naar uit omdit te doen bij de BSO. 

 

Rachelle

Rachelle

Sportleider

Hoi! Ik ben Rachelle. Ik ben 20 en studeer sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Ik heb een passie voor sporten en werk graag met kinderen. Ik ben blij dat ik dit kan combineren bij Sport BSO Fun and Friends.

Klik hier voor meer informatie

Ik heb al ervaring met sportlessen geven door eerdere stages in Argentinië, bij de Kangoeroe Klup en het geven van tennisles. Zelf doe ik tennis en hardlopen.   

Missie

Onze missie is om ouders te ontzorgen waarbij we kinderen een tweede thuis willen bieden. Dit doen wij in een sportieve omgeving waar plezier centraal staat. Uw kind maakt bij Sport BSO Fun and Friends kennis met een grote verscheidenheid aan sporten en spelen. Uw kind staat centraal bij ons, we houden rekening met de behoefte van uw kind. Indien u dit wenst, kunnen we ondersteuning bieden bij het vinden van een sport die bij uw kind past.

Rondleiding plannen?

Heeft u vragen of wilt u een rondleiding? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!