Sportief, zorgzaam en betrokken, dat ben ik! Mijn naam is Karolien Janssen – Hoogeveen, oprichter van Sport BSO Fun and Friends.  Mijn passie voor sport breng ik graag over aan mijn favoriete doelgroep, kinderen. Het is belangrijk dat zij zichzelf kunnen zijn en vooral veel plezier hebben.

In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau getennist. Deze ervaring heeft mij het inzicht gegeven dat sport zoveel meer te bieden heeft dan alleen motorische vooruitgang. Ook geeft het je zelfvertrouwen en leer je omgaan met winst en verlies. Deze aspecten kunnen je helpen in het ‘echte leven.’

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen ‘lichamelijke opvoeding’ en  ‘sportmanagement.’ Ik ben meerdere jaren werkzaam geweest als gymdocent op een basisschool in Den Haag. Verdere werkervaring het ik in het geven van tennisles, de organisatie van buitenschoolse activiteiten en sales bij een sportmerk.

Mijn wens om mijn ervaring en passie voor kinderen te combineren komt uit met Sport BSO Fun and Friends. Met de Sport BSO kan ik bijdragen aan en activeren tot een leven lang bewegen.  

Ik heb de opleiding afgerond waar het ‘Athletic Skills Model’ als model wordt ingezet om kinderen en volwassenen veelzijdig te laten bewegen. Ik ben zeer enthousiast over de impact van veelzijdig bewegen op de motorische ontwikkeling en het plezier wat kinderen hierbij hebben. Veelzijdig bewegen staat centraal bij Sport BSO Fun and Friends.

Missie

Onze missie is om ouders te ontzorgen waarbij we kinderen een tweede thuis willen bieden. Dit doen wij in een sportieve omgeving waar plezier centraal staat. Uw kind maakt bij Sport BSO Fun and Friends kennis met een grote verscheidenheid aan sporten en spelen. Uw kind staat centraal bij ons, we houden rekening met de behoefte van uw kind. Indien u dit wenst, kunnen we ondersteuning bieden bij het vinden van een sport die bij uw kind past.

Rondleiding plannen?

Heeft u vragen of wilt u een rondleiding? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!