In Oegstgeest is onze BSO gelegen bij ASC, een prachtige vereniging met een mooi clubhuis. Wij maken gebruik van een ruimte achterin het clubgebouw, waar wij kleinschalige opvang aanbieden voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Onze ruimte grenst aan een dakterras met een voetbalkooi. Onze BSO heeft een aparte ingang via de achterzijde van het clubgebouw.
De sportactiviteiten vinden plaats op de voetbalvelden van ASC. Van hockey tot judo en van streetdance tot crossfit, we hebben een zeer gevarieerd en uitdagend aanbod. We bieden veelzijdig bewegen aan geïnspireerd door het Athletic Skills Model. We differentiëren het sportaanbod voor de verschillende leeftijden. In onze binnenruimte hebben wij zoal een tennistafel en kunnen de kinderen lekker neerploffen op de bank met een boekje na een drukke schooldag.
Leerlingen van de Montessorischool halen wij dagelijks op met een bakfiets voor de jongste kinderen. Gezamenlijk lopen we in circa 5 minuten van school via het zebrapad bij de rotonde aan de Abtspoelweg naar sportvereniging ASC. We proberen uw kind hier na een lange schooldag een ’tweede thuis’ te bieden, met persoonlijke aandacht, sportplezier en een rustmoment.